Boravak u našoj "Kreativnoj Radionici"

   

U sklopu naše ponude od maja 2013. godine stoji na ras-polaganju prostrana i za različite svrhe opremljena „Kreativna Radionica “ , osmišljena i opremljena prvenstveno za potrebe kreativnog, umjetničko - terapijskog rada, ali i za različite edukativne radove u našem ili Vašem aranžmanu.  Prostor „Kreativne radionice“ se može koristiti i za kulturna događanja, različite susrete s mogućnošću prenoćišta. Npr. za planinare, školske razrede, za individualne ili obiteljske boravke, za one koji traže susret i dijalog sa sobom, drugim ljudima, s prirodom ili interesnim grupama, temama edukativnog/naučnog, duhovnog i/ili religijskog karaktera, te općenito za one koji na kreativan i aktivan način žele ovdje provesti vrijeme od više dana.

  

U jednoj ovakvoj radionici se može naći svakojakog alata za rad s materijalima kao drvo, kamen, cement, gips, gli-na, boje, raznovrsan reciklirani materijal. Sve je tu i čeka da ljudi dođu, te sami ili uz našu pomoć oblikuju i stvaraju, slikaju, crtaju, izrađuju ili prerađuju: mogu se osjećati oslovljeni i umjetnici ili hobi-umjetnici, “radoholičari“ „dupli ljevaci“ , estetičari, pedanti, a  posebice oni koji u okviru kombinacije umjetničkih terapija i psihoterapije žele raditi na onom „ neizrecivom“ i njegovim zdravstvenim posljedicama, koje spadaju pod pojam post–traumatskog stresa.

  

 I...Poznato je, da ovakvi umjetnici, „šegrti i majstori“ ne dolaze samo da rade, nego oni rado i teferiće - uz vatru, peku, ražanj,  piće, meze i muziku. Za  porodice s djecom ili ljubitelje aktivne rekreacije ovo je mjesto sa svim svojim mogućnostima pogodno i lijepo kao iz bajke. U radionici, osim prostora za rad su sagrađene i male sobice, takozvane uđžere, njih 8 i 2 sanitarna čvora, za pojedinačni i/ili višekrevetni smještaj. Za veće grupe se može doći s ruksa-kom i vrećom za spavanje,  u radionici ima dovoljno mjesta da se rasporede madraci i vreće za spavanje.

  

Moguće je organizirati i poseban kreativno - zabavni aranžman za roditelje i djecu posebno, te za svaku interesnu grupu također, ovisno o njihovim individualnim željama i potrebama. Za one, koji to žele, mi možemo preuzeti kompletnu brigu - prehranu, planiranje i organiziranje izleta, vožnje i drugih aktivnosti. Za one koji se žele zbrinuti sami, njima stoji na raspolaganju  opremljen kuhinjski kutak. Do ljeta imamo u planu sagraditi i ljetnu kuhinju, te vanjske „solarne“ tuševe.

  

Orjentacijska cijena smještaja i zbrige, ovisno od obima naše usluge, kreće se od 10 – 50 € po osobi i danu. Želje, potrebe i cijenu možete s nama ugovoriti telefonski ili pu-tem interneta ( klik – kontakt )