Početna stranica

Jutarnja magla - Bijelo Borje

Ovo mjesto zaista postoji, mjesto mira i tišine, zdravog života,  fascinirajuće ljepote brdskog svijeta i prirode. Ovdje Vam se nudi boravak s puno mogućnosti, koje se mogu uskladiti upravo s Vašim, individualnim potrebama, Vas kao pojedinca, para, obitelji ili grupe. Vi trebate samo iskoračiti iz tijesne provalije svakodnevnice i zastati u svjetlu trenutka ...

Mi smo tu da Vam budemo od pomoći kako biste uspjeli mašineriju svakodnevice ostaviti iza sebe.  S tako dobivenim odstojanjem, eventualno uz našu pomoć, imate mogućnost poraditi na riješavanju nekih osobnih briga ili problema, a i susreta sa samim sobom.

Možete uživati u miru i tišini ovog mjesta, bez ikakve buke civilizacije, ovdje u „Kući susreta“,  u srcu bosanskih brda moguće je nesmetano osluškivati tišinu povečerja, šum vjetra, te uvečer na čistom zraku promatrati zvijezdama obasuto nebo. Jutrom vas budi pjesma ptica, a ponekad  grmljavina  kratkog, brdskog nevremena. Vi pak možete ostati u krevetu jer znate: „ Ja mogu ako hoću, a ne moram ništa “!

Ako bi Vas obuzeo osjećaj usamljenosti, pođite zajedno s nama u susret ovdašnjim ljudima, njihovim običajima, uživajte u njihovom gostoprimstvu, u zdravoj i jednostavnoj hrani i opuštenom razgovoru.

Ljeti se možete odmarati ležeći na mirisnoj livadi, u kući ili na jednoj od terasa, ležeći na sijenom napunjenoj strunjači, šetati šumskim putevima, ili u hladu,  pored žuborećeg izvora nesmetano čitati (npr.  poznate Vareške legende i priče), ili skupa s nama pješačiti do obližnjeg  šumskog jezera i uživati u plivanju u čistoj i osvježavajućoj vodi.

Sa svim svojim potrebama, sa svime što donesete sa sobom, sve do zdravstvenih problema, Vi ste kod nas na pravom mjestu i dobro došli, a možete računati  i s našom profesionalnom - psihijatrijskom, psihoterapijskom i umjetničko–terapijskom pomoći.

  

Stećak - Vares, Tisovci